Loading...

Unit4 Financials

Ons specialisme: Unit4 Financials

CODA Financials is inmiddels omgedoopd in Unit4 Financials, maar geldt nog steeds als best-in-class financieel management software.

Roovers Consultancy heeft meer dan 15 jaar ervaring met implementaties, upgrades, migraties en beheer van Unit4 Financials. Deze ervaring is opgebouwd met kennis uit verschillende branches zoals vastgoed, (semi)overheid en bank en verzekeringen.

Daarbij zijn inhoudelijke kennis van de Unit4 producten essentieel om organisaties optimaal te laten functioneren. De diverse producten zijn:

  • Unit4 Financials
  • Unit4 Procurement
  • Invoice Matching
  • e-Billing
  • e-Assets
  • CODA Workflow
  • XMLi
  • Unit4 XL

Lees meer over onze specialismen of neem contact met ons op voor meer informatie. Een mail sturen kan ook.

Over Unit4 Financials

Zoals eerder gezegd heet CODA Financials tegenwoordig Unit4 Financials.

CODA levert Financiële Management Informatie Systemen die complexe operationele processen ondersteunen ten behoeve van bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen.
Deze systemen voldoen op basis van het “Best of Breed” concept aan de hoogste functionele, informatieve en technologische eisen, waarbij inbedding van de software in het “applicatielandschap” van de klant een vanzelfsprekende krachtige eigenschap is.

Historie

CODA werd in 1979 opgericht te Leeds, Yorkshire door Rodney Potts en Christopher Lennox. In de vroege jaren 1990 werd het hoofdkantoor verplaatst naar Harrogate.
Sinds 2008 maakt CODA onderdeel uit van Unit4.

Organisatie

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4.200 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiële dienstverlening werken met business software van Unit4.