Microsoft SSIS

Ons specialisme: Microsoft SSIS

Roovers Consultancy: Business Intelligence is ons specialisme. Met kennis uit verschillende branches zoals vastgoed, zorg en (semi)overheid. Met ruim 15 jaar ervaring in BI, is er ruime ervaring opgedaan met:

  • data-analyse;
  • data transformatie;
  • ontwerpen en ontwikkelen van ETL-processen;
  • data visualisaties.

Wij zijn zeer gedreven en onafhankelijk. Met een sterke interesse in bedrijfsprocessen. Hierdoor kunnen we data veranderen in waardevolle informatie.
Daarmee analyseren we snel de problemen. Zijn de oplossingen praktisch en to-the-point. En overtuigen wij hiervan opdrachtgever en gebruikers. Daarbij ligt de focus tijdens projecten altijd op het eindresultaat, zonder het oog voor detail te verliezen.

Specialisme Microsoft SSIS

Lees meer over onze specialismen.

Over Microsoft SSIS

Microsoft SSIS maakt onderdeel uit van de Microsoft Business Intelligence Suite. Dit is inmiddels het meest complete pakket. En omvat alles van opschonen en verwerken van data tot presenteren van rapporten en dashboards aan beslissers in uw organisatie. Het overzicht van de diverse producten ziet er als volgt uit.

Microsoft Business Intelligence

Integration Services

Microsoft SSIS (ook wel SQL Server Integration Services genoemd) is een workflow gebaseerde data integratie, migratie en transformatie (ETL) tool, behorend bij de SQL Server suite. Het kan gebruikt worden voor vele diverse data integratie taken, zoals het analyseren en opschonen van data en ontsluiten, transformeren en laden van data processen voor datawarehouses.

Meer over Microsoft?

Geïnteresseerd of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op.