Specialisme

Ons specialisme

Roovers Consultancy: Business Intelligence is ons specialisme. Met kennis uit verschillende branches zoals vastgoed, zorg en (semi)overheid. Met ruim 15 jaar ervaring in BI, is er ruime ervaring opgedaan met:

  • data-analyse;
  • data transformatie;
  • ontwerpen en ontwikkelen van ETL-processen;
  • data visualisaties.

Wij zijn zeer gedreven en onafhankelijk. Met een sterke interesse in bedrijfsprocessen. Hierdoor kunnen we data veranderen in waardevolle informatie.
Daarmee analyseren we snel de problemen. Zijn de oplossingen praktisch en to-the-point. En overtuigen wij hiervan opdrachtgever en gebruikers. Daarbij ligt de focus tijdens projecten altijd op het eindresultaat, zonder het oog voor detail te verliezen.

Business Intelligence

Roovers Consultancy is gespecialiseerd als Full Stack Microsoft Business Intelligence ontwikkelaar. Waarbij gewerkt wordt met SQL Server, SSIS, SSAS en Power BI.

De keuze voor een specialisme in Microsoft Business Intelligence (BI) is eenvoudig. Door Gartner wordt Microsoft beschouwd als één van de leiders in BI.

Ons specialisme Microsoft

Microsoft BI is zeer gebruikersvriendelijk, dus waarom zou je nog een expert inhuren? Een juiste implementatie van de verschillende Microsoft-componenten zowel on-premise als in de Cloud blijkt vaak toch nog een hele uitdaging voor veel organisaties. Hoe sluiten bijvoorbeeld de verschillende componenten naadloos op elkaar aan?

ms_cert_professional_logo_blk_rgb-243x130
 

Geïnteresseerd of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op.