Onze specialismen

Roovers Consultancy heeft haar specialisme in een aantal leading applicaties op het gebied van Business Intelligence en ERP. Ons vakmanschap, energie, goede diensten en producten zijn daar een logisch vervolg op.

De unieke combinatie van ervaring in ERP applicaties en Business Intelligence, zorgt ervoor dat kennis over (financiële) processen gerichter omgezet kan worden in data analyse en ontwikkelen van rapportages.

Business Intelligence

Roovers Consultancy is een Full Stack Microsoft Business Intelligence ontwikkelaar. De keuze voor een specialisme in Microsoft Business Intelligence (BI) is eenvoudig. Door Gartner wordt Microsoft beschouwd als één van de leiders in BI.

Microsoft levert een compleet palet aan BI tools, waardoor voor iedere soort informatiebehoefte een geschikte oplossing beschikbaar is.

ms_cert_professional_logo_blk_rgb-243x130 microsoft-business-intelligence

ERP

Unit4 Financials (CODA Financials) is het gerenomeerde software systeem voor financieel management van Unit4. Roovers Consultancy heeft meer dan 15 jaar ervaring met implementaties, upgrades, migraties en beheer van Unit4 Financials. Deze ervaring is opgebouwd met kennis uit verschillende branches zoals vastgoed, (semi)overheid en bank en verzekeringen.

unit4-financials

Geïnteresseerd of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op, of stuur een mail.