Loading...

Microsoft SSIS

Ons specialisme: Microsoft SSIS

Gecertificeerd Microsoft SSIS Ontwikkelaar

Roovers Consultancy is een gecertificeerd Microsoft SSIS ontwikkelaar. Wij begrijpen als geen ander wat de wensen en behoeftes van onze (interne) klanten zijn. Samen met de proces eigenaren bekijken wat de informatie behoeftes zijn. Om daarna te weten welke bronnen hiervoor ontsloten moeten worden. Het bouwen van interfaces / API’s, het inrichten van de ETL flows, bouwen van de views en uiteindelijk het publiceren van gevraagde informatie.
Als BI specialist bezitten we de vaardigheden om een doorslaggevende rol te hebben in het professionaliseren van informatiemanagement en business intelligence.

Lees meer over onze specialismen.

Over Microsoft SSIS

Microsoft SSIS maakt onderdeel uit van de Microsoft Business Intelligence Suite. Dit is inmiddels het meest complete pakket. En omvat alles van opschonen en verwerken van data tot presenteren van rapporten en dashboards aan beslissers in uw organisatie. Het overzicht van de diverse producten ziet er als volgt uit.

sql-server-data-platform-overview

Integration Services

Microsoft SSIS (ook wel SQL Server Integration Services genoemd) is een workflow gebaseerde data integratie, migratie en transformatie (ETL) tool, behorend bij de SQL Server suite. Het kan gebruikt worden voor vele diverse data integratie taken, zoals het analyseren en opschonen van data en ontsluiten, transformeren en laden van data processen voor datawarehouses.

Meer over Microsoft?

Geïnteresseerd of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op, of stuur een mail.